субота, 9 квітня 2022 р.

Обираємо майбутню професію

    У форматі спільного плану дій Костопільського ліцею №2 та Костопільської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості для здійснення ефективної профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді 6 квітня відбувся онлайн урок-презентація для здобувачів освіти 9-х класів нашого закладу.
    Мета заходу - формування в учнів реального погляду на вибір професії, мотивації до вибору актуальних на ринку праці професій в умовах воєнного стану. Світлана Лопушанська, начальник відділу активної підтримки безробітних Костопільської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості ознайомила ліцеїстів з інформацією про навчальний заклад Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького (структуру, статус на ринку праці, перспективи працевлаштування).
    Крім того, у формі інтерактивного дистанційного спілкування учні дізналися про реалії та потреби місцевого та регіонального ринку праці, про інші навчальні заклади, де можна отримати актуальні професії, про рівень заробітної плати та подальші перспективи, про можливості професійної самореалізації. Дев’ятикласники серйозно замислюються над своїм майбутнім, готуються вже зараз до того, що буде завтра.





Немає коментарів:

Дописати коментар