пʼятниця, 2 червня 2023 р.

Останній дзвоник 2023

    Червень. Сонце. Дитячі посмішки. Сьогодні у нашому ліцеї свято, радісне і одночасно сумне, свято Останнього дзвоника. Упродовж навчального року ми гідно тримали наш освітній фронт - навчалися та продовжували формувати майбутнє нашої держави.

    З найщирішими привітаннями до присутніх завернулися директор ліцею Лук’яненко Божена Анатоліївна та почесна гостя Дідух О.О, начальник управління освіти Костопільської міської ради.

    Першокласники мали сьогодні можливість зробити останній шкільний подарунок нашим випускникам - прикріпити традиційні дзвіночки, які продзвенять сотнями різних голосів і зіллються в один - голос надії та миру.


    Випускники подякували педагогам за радісні і корисні роки навчання, творчі заходи, за підтримку і чуйність, за суворість і критику, за їх непросту роботу.

    Родзинкою свята став флешмоб, презентований ученицями 10-Б та 7-Б класів.

    Згадуються слова легендарної української письменниці та поетеси Ліни Костенко: «I все на світі треба пережити, і кожен фініш - це, по суті, старт». Тому останній дзвоник - це фініш, але по суті, старт - початок нового рівня, крок вперед.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар