пʼятниця, 30 липня 2021 р.

Сьогодні, завтра...пам'ятаємо, сумуємо, любимо...

    Наближається день, коли Всевишній  прийме у свої обійми добру й світлу душу Наталії Володимирівни Тильман, директора Костопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів N°2. Душа її залишить земні обрії й полине у вись... Ми молимося й сподіваємося, що Господь оселить її там, де спочивають праведні, бо саме такою вона була тут, на землі...

   Досі зрозуміти й осмислити важко, що минають дні, а поряд із нами немає людини, яка своїм життям демонструвала незбагненний оптимізм, мудре розуміння істинних цінностей, доброту, відданість справі, яку обрала Доля... Її велике серце, щира душа були відчинені для всіх: працівників школи, учнів та їх батьків, рідних і близьких людей. Важко сприйняти гірку правду про те, що вже ніколи й ніхто не відчує надійної підтримки, не почує мудрої поради із вуст директора, учителя, мами, дружини, сестри... Не сколихне повітря її щирий життєрадісний сміх, не торкнеться її живе слово найрідніших людей...
   Полум'я болю обпікає душу, що поряд із нами вже ніколи не буде людини, яка вміла долати труднощі, згуртовувати колектив і націлювати його на поступ до успіху, яка для втілення наміченого в життя не шкодувала ані сил, ані часу, ані здоров'я... Віримо, що мудрі зерна її порад і настанов, щирої любові й теплоти, висіяні в душах усіх, кого знала, шанувала, любила, проростатимуть ще довго світлою пам'яттю про неї.
   Нехай упокоїться з миром душа Наталії Володимирівни. Ми завжди будемо згадувати її з почуттям світлого смутку, змішаного з таємницею невимовної туги.
   У ці скорботні для нас дні розділяємо невимовний біль і сум рідних і близьких Наталії Володимирівни, молимося і благаємо в Господа Царства Небесного.
   Вічна їй пам'ять..

Зі щирою скорботою й світлою пам'яттю 

колектив Костопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів N°2



Немає коментарів:

Дописати коментар