понеділок, 6 вересня 2021 р.

Перший дзвінок

    1 вересня – День знань – особливе свято для кожної родини в Україні. Цей день хвилює уяву кожного: і маленького першокласника, і майбутнього випускника школи, і усіх, хто будь-коли навчався в школі, адже школа – це справжній чарівний палац, в якому панують Доброта, Дружба, Взаєморозуміння, Дитяче просте щастя, Мрії, Надії, Сподівання.
   До закладу завітала уся велика шкільна родина. Вітання з початком нового навчального року розпочала виконуюча обов'язки директора школи Лук'яненко Божена Анатоліївна із вшанування пам'яті директора школи Тильман Н.В. та побажала всім присутнім здоров'я, миру, злагоди, вдалого старту в новому навчальному році.
  Окрасою свята став виступ команди «Ко100драйв» бронзових призерів Всеукраїнського конкурсу шкільних груп підтримки, які були нагороджені медалями та кубком.
      Упродовж свята вся шкільна громада долучилась до акції «Врятуймо зір» по збору коштів на лікування та оперативного втручання для учениці 3-Б класу Алексійчук Аліни. Спільними зусиллями було зібрано і передано 7800 гривень.
   Окрасою свята стали яскраві кульки, які одинадцятикласники подарували першокласникам. Після свята по класах відбувся Перший урок, присвячений 30-річчю Незалежності України «Втіленні мрії про незалежність!»






























Немає коментарів:

Дописати коментар