неділя, 28 серпня 2022 р.

Допоможем ЗСУ!

    Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось так пройшов благодійний ярмарок «Армія під покровом Богородиці», до якого долучилася і дружна родина Костопільського ліцею №2.


    28 серпня ще від самого ранку діти, батьки, педагоги несли із собою патріотичні вироби, картини, різноманітну смакоту, приготовану вдома, – старанно упаковану, загорнуту, розфасовану, готову до вживання, – аби відразу можна було розставити усі з любов’ю продумані і придумані страви на столі щоб пропонувати жителям нашого міста.


    Відбувався ярмарок у парку, біля Собору Петра і Павла, тому всім вистачало місця: продавцям, щоб розкласти усі наїдки та напої, а покупцям – розглянути їхні товари, аби вибрати для себе щось цікаве.
    Найбільше продавалося, звичайно, солодощів, – торти, пироги, рулети, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм, мед. А також відвідувачам смакували пиріжки з м’ясом та напої. Загалом, що тут казати, все «йшло» на «ура». 

    А ще дуже допоміг у зборі коштів Посіпака, з яким фотографувались усі охочі.
  Дякуємо за активність, ініціативність та підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням долучились до цієї важливої та потрібної справи. Нам вдалося зібрати 4511 гривень і передати їх на придбання машини для ЗСУ. Україна переможе!

Немає коментарів:

Дописати коментар