неділя, 22 жовтня 2023 р.

Ходить гарбуз по ліцею…

    Свято Гарбуза – це особливе, тепле свято нашого ліцею, яке сповнене родинного затишку та фантастичного баштанного смаку. Ідея проведення такого заходу виникла в учнів та педагога-організатора Середи Ю.М., а батьки з радістю цю ідею підтримали. Івент пройшов під гаслом: "Створюємо і розвиваємо, плекаємо і примножуємо СВОЄ, РІДНЕ, УКРАЇНСЬКЕ СВЯТО!».

    У конкурсі-виставці гарбузовових композицій «Осіння рапсодія» взяли участь усі учасники освітнього процесу. З самого ранку учні, вчителі й батьки допомагали прикрашати столи оригінальними, креативними, патріотичними виробами із гарбуза, овочів і фруктів.








   На уроках інформатики у графічному редакторі Paint учні 11-Б класу разом із вчителем Олійник А.В. створювали малюнки до Дня гарбуза.
    Учні 8-А класу на чолі із класним керівником Кирішою І. П. організували для молодших ліцеїстів Гарбуз-PARTY. Восьмикласники розповіли цікаві факти про гарбуз, його користь та роль в українській кулінарній традиції. Виконуючи завдання конкурсу «Маленька господиня», під веселу українську мелодію дівчатка із зав'язаними очима знаходили овочі серед різних предметів. Під час інтерактивної гри «Як гарбуз мову вивчав» першокласники та другокласники повторювали абетку, розгадували загадки, складали прислів'я, вивчали нові українські слова. А батьки 8-А класу приготували приємний сюрприз для малюків- гарбузову кашу та інші гарбузові смаколики.







    Восьмикласники також створили фотозону, яка стала місцем, де діти та вчителі могли зробити яскраві фото разом із жовтогарячим овочем.
    Ці заходи подарували усім гарний настрій, позитивні емоції та ще більше здружили дітей і батьків, об'єднавши навколо ідеї оригінального і самобутнього українського свята!

Немає коментарів:

Дописати коментар