середа, 14 лютого 2024 р.

Валентинів день

   Валентинів день святкують усі – і дорослі, і діти. Це свято сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий.
    Одинадцятикласники ліцею вирішили, що у такий день однієї розмови про кохання мало, тому на честь прекрасного почуття провели турнір "На крилах кохання: де є любов, там є життя». 

   Гра була схожою до телевізійної програми "Хто зверху?" У змаганні брали участь дві команди: прекрасних панянок - дівчат та справжніх лицарів - хлопців. Спочатку ведучі розповіли про походження свята, а потім спробували з'ясувати що переможе - сила хлопців чи розум дівчат. Учасники змагалися у різних конкурсах. У раунді "Серця в ряд" гравцям потрібно було скласти слова з літер. Всім відомо, коли на серці тривога - достатньо увімкнути українські пісні, тому наступний раунд був "М1 по-українськи", де учасникам потрібно було прослухати мелодію та вгадати її. Цікавим випробуванням стало завдання, де за допомогою підказок потрібно було відгадати українські слова, в яких звучить англійське слово «любов» - LOVE. Усіх розвеселила мить, коли команди створювали образ ідеального хлопця та дівчини, малюючи їх. Не менш захоплюючими були і наступні конкурси: "Веселий Амур", "Кульки", "Знання - сила", "Подарунок на свято", "Мова - наша зброя", "Хто в домі господар".







   А на завершення святкової програми класні керівники Олійник Алла Володимирівна та Кедрук Світлана Миколаївна пригостили одинадцятикласників медовим печивом у формі серця, оздобленого та виготовленого власноруч.
    Отримані емоції від романтичного свята, пронизаного щирістю почуттів і теплом люблячого серця, переповнювали не тільки учасників, але і глядачів.
    14 лютого на годині спілкування учні 5-А класу (класний керівник Фесюк Н.Є.) вивчали історію походження свята. За допомогою дешифратора дізнавались цікаві факти про те, як цей день відзначають в інших країнах. Хлопці та дівчата складали доріжку ласкавих слів для Купідона, поповнюючи власний словниковий запас. На завершення п'ятикласники отримали в подарунок сердечка-побажання та солодощі.





Учні 6-А класу (класний керівник Бочкарьова О.В.) у День закоханих говорили про те, що любов буває різною і про те, що свою любов дітям щодня дарують вчителі. На завершення діти поласували солодкими кексами з побажаннями.



  
   Члени РОУС «Лідер» за сприяння педагогів-організаторів Середи Ю.М. та Рижої І.В. розгорнули роботу святкової пошти «Під вітрилами кохання» та підготували літературний колаж «Дотепні серцеїди».



З нагоди Дня святого Валентина для учнів ліцею в книгозбірні завідувачкою бібліотеки Захожою А.В. оформлена яскрава холідей-інсталяція "Хто не горить, той не запалює". Учні розмальовували вітальні валентинки, які вони з любов’ю подарують своїм рідним та друзям.




Немає коментарів:

Дописати коментар