неділя, 17 січня 2021 р.

Засідання Команди психолого-педагогічного супроводу дитини з ООП

    Відповідно до Наказу Міністерства освіти України від 08.06.2018 року №609 « Пpo затвердження Примірного положення про команду психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами в закладі загальної середньої та дошкільної освіти», 05.01.2021 р. в Костопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 відбулося чергове засідання Команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами де було проаналізовано результати навчальних досягнень за І семестр, труднощі та шляхи їх подолання.         Члени Команди обговорили особливості розвитку та навчально-пізнавальної діяльності дитини з ООП з метою визначення ступеня психолого-педагогічної підтримки, коригування ІПР, визначення прогресу розвитку дитини. 
    Заступник директора А.Козьмін надала оцінку діяльності педагогічних працівників, залучених до реалізації ІПР, а як учитель - інформувала учасників Команди супроводу про особливості навчально-пізнавальної діяльності дитини, її сильні сторони та потреби, про результати виконання дитиною навчальної програми. 
    Асистент учителя Дідух О.П. озвучила свої спостереження за дитиною з метою вивчення її індивідуальних особливостей, схильностей, інтересів та потреб. 
    Сестра медична закладу інформувала учасників Команди супроводу про стан здоров’я дитини та її психофізичні особливості. 
    Учителі-предметники, члени Команди, розповіли про досягнення дитини з кожного предмета, надали низку методичних рекомендацій щодо організації освітнього процесу учня з ОПП та відповіли на питання мами учня , яка, в свою чергу, розповіла про дитину в домашніх умовах, її особливості, рівень адаптації до нових навчальних умов. 
    Про надання корекційно-розвиткових послуг дитині з ООП, згідно з ІПР розповіли корекційні педагоги. 
    Усі разом створили рекомендації педагогічним працівникам та родині щодо технології для досягнення кінцевих цілей навчання, визначених в ІПР.



Немає коментарів:

Дописати коментар