неділя, 21 лютого 2021 р.

Герої не вмирають...

Свіча і ангели. Молитва.
Майдан вселюдний обіймає.
Нехай повторюють вуста
Повік герої не вмирають...
    20 лютого ми вшановуємо пам’ять Небесної Сотні, справжніх героїв, котрі змінили хід історії нашої країни, віддали свої життя під час Революції Гідності.
    З метою увічнення пам'яті Героїв, вшанування подвигу учасників Революції Гідності та виховання в учнів почуття патріотизму і гордості за свою державу у Костопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 проведено ряд заходів.
    У шкільній бібліотеці Токар А.О. провела інформаційну годину "Час плине, а пам’ять залишається...", на яку завітали учні 4 - Б класу з класним керівником Єрмак Г. П. Діти дізналися багато цікавих фактів про Революцію Гідності, пройшлися стежками Євромайдану, почули детальну хронологію тих подій.




    Учитель інформатики Дідух А.В. для учнів 4-х класів створила відео-фотоальбом "До дня вшанування Небесної Сотні", який обговорили на уроці.
    На передодні Дня вшанування Героїв Небесної Сотні у шкільній виставковій залі демонструвалася екскурсія "Героям слава...", яку підготували гуртківці під керівництвом учителя історії Бородавки Л.В.


    Учні 5-6 класів підготували поетичний марафон "У нашій пам'яті вони назавжди залишились".
   Україна оплакує своїх героїв, а пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє. Пам'ять зобов’язує нас не забувати подвиг Героїв Небесної сотні.

Немає коментарів:

Дописати коментар