понеділок, 14 лютого 2022 р.

Love is…(Кохання - це...)

    14 лютого стріли Амура поцілили і в учнів та вчителів Костопільського ліцею №2. Зізнатись один одному у коханні, симпатії та дружбі вони могли завдяки «Пошті кохання», організованій лідерами учнівського самоврядування «РОУС». Кожен мав змогу опустити валентинку чи листа-привітання до яскравої скриньки, а симпатичні амурчики із задоволенням передавали їх адресатам.
    До Дня Святого Валентина педагоги–організатори Середа Ю.М. та Бочкарьова О.В. підготували для дев'ятикласників розважальну програму "ХТО ЗВЕРХУ?". Між собою змагалися дві команди - ХЛОПЦІ та ДІВЧАТА. Гра складалася з 7 раундів. Після кожного раунду зверху опинялись то ДІВЧАТА, то ХЛОПЦІ! Загалом гра була цікавою та пройшла весело. Отже, дуель чоловічого і жіночого світів завершилась тим, що все-таки ДІВЧАТА були зверху. Всі учасники підготували валентинки, підписавши їх, кинули у поштову скриньку, розміщену у холі школи.



    На уроках зарубіжної літератури (вчитель Киріша І.П.) учні досліджували кохання головного героя роману Мігеля де Сервантеса "Дон Кіхот" (8 кл.) та стосунки персонажа Петра Попельського із повісті Володимира Короленка "Сліпий музикант" (6 кл.), виконуючи завдання гри - квесту «Шалений День Святого Валентина". Згідно підказок, розміщених на маршрутній карті, діти відвідали такі зупинки: «Кохання - це…», «Птах - символ кохання», «Квітка - символ кохання», «Перевір себе», «Галявина побажань», «Валентинка - пазл», «Love українською», «Закохані пари».










    Для учнів 9-А класу (класний керівник Олійник А.В.) в день покровителя всіх закоханих проведено годину спілкування "Love is...". Дев’ятикласники розповідали про цікаві факти з історії свята, розгадували ребуси, з'ясовували, які асоціації пов'язані зі словом "Кохання". На листівці-валентинці, виготовленій власноруч, учні написали слова-побажання своїм однокласникам. Крім того, кожен ліцеїст мав можливість, використавши технологію плетіння з паперу, зробити для себе валентинку. На завершення всі отримали солодкий подарунок - жуйки "Love is..." та змогли дізнатись, що "Кохання - це..."
    



    Класний керівник 10-А класу Середа Ю.М. переконала своїх учнів, що 14 лютого - це не лише День закоханих, а і день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей. Кожен десятикласник отримав валентинку з сюрпризом і написом «Любов це...»



    Закохуйтесь, кохайте, будьте кохані!

1 коментар:

  1. Я вже за межею, але вражена, що вічна тема кохання досліджується й оживає, як ціннісна основа життя, в різних варіантах і в різних вікових категоріях.

    ВідповістиВидалити