вівторок, 14 лютого 2023 р.

Про кохання…

    Віками про кохання складали вірші, оспівували це почуття у музичних творах, воно надихало на героїчні подвиги та штовхало людей на неймовірні вчинки.
    Коли ти кохаєш, весь світ у твоїх очах стає рожевим. Ще жоден мудрець, філософ або учений не дав чіткого визначення коханню. Що таке кохання і як вивести його точну формулу намагались зрозуміти 14 лютого і наші ліцеїсти.
    Для учнів 5-х класів кл.керівники Бочкарьова та Осипчук Ю.М. провели годину класного керівника «Love is…». П’ятикласники виготовляли серця з побажаннями, розшифровували криптограму з таємним посланням та влаштували тематичну фотосесію.








    Для учнів 6-7 класів вчителем зарубіжної літератури Кирішею І.П. була проведена віртуальна літературна вітальня « Видатні письменники різних країн та епох про кохання».

    Учні 10-А класу разом із кл.керівником Олійник А.В. створили інтерактивну листівку до Дня закоханих "Назустріч Купідону". На листівці інтерактивними є кожна літера слова LOVE та 5 сердечок. На мультимедійному плакаті можна ознайомитись із історією свята, цікавими фактами, пройти лабіринт, знайти тінь сердечок, виконати завдання та оцінити свій рівень знань про День Валентина.
    Креативним та цікавим було відео вітання з Днем Святого Валентина «Кльова пара», створене учнями 10-Б класу (автор сценарію та режисер кл. керівник Кедрук С.М.).
    Педагогами-організаторами Середою Ю.М, Бочкарьовою О.В. та вчителем трудового навчання Ромашко Н.Р. з нагоди свята була організована арт-акція «Тепло наших сердець для вас». Діти виготовили валентинки, використовуючи природні матеріали, а також тематичними сердечками оздобили Дерево життя.



Немає коментарів:

Дописати коментар