вівторок, 1 грудня 2020 р.

Червона стрічка, співчуття та надія на майбутнє

   Увесь світ сьогодні приділяє максимальну увагу боротьбі з пандемією коронавірусу. На тлі цього важливо не забувати, що, на жаль, є й інші загрози. І деякі з них більш серйозні, ніж Covid-19.

   1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

  Саме з цією метою у закладі проведено акцію "Попереджений - значить захищений", яку організували учні 8-Б класу під керівництвом класного керівника Кедрук С.М. У цей день усім учням школи та вчителям було причеплено червону стрічку - символ Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, яка символізує пам'ять про людей, життя яких забрала ця страшна хвороба та роздані буклети з інформацією. 










  Під керівництвом педагога-організатора лідери учнівського самоврядування  підготували виставку-звернення "Молодь проти наркоманії та СНІДу".




    Учасники шкільного театру життя розповідали учням 10 класу про сучасний погляд на СНІД та заходи профілактики. Десятикласники переглянули відеоролик про сучасні методи лікування ВІЛ-інфікованих, толерантне відношення до хворих людей.


    Учитель біології Пшенко Л.В. провела валеологічні інформини у 6-11 класах. Діти розв’язували проблемне питання: чи безпечно товаришувати із ВІЛ-інфікованою людиною? Розглянули шляхи передачі та з’ясували якими шляхами передається. Обговорили питання стигми і дискримінації, пов’язані із ставленням суспільства до ВІЛ-інфікованих.





    
     А у шкільній бібліотеці упродовж дня діяла виставка-застереження "Подумай про майбутнє - обери життя" 


Немає коментарів:

Дописати коментар