субота, 19 листопада 2022 р.

Оцінювання НУШ: вимоги та реалії сьогодення

    Одним із чинників, який характеризує якість освітнього процесу в закладі освіти, є задоволеність учнів результатами навчальної діяльності. Система оцінювання допомагає відстежувати прогрес та формувати в учнів відчуття відповідальності за результати своєї навчальної діяльності.
    Цьогоріч, педагоги 5 класів прийняли естафету впровадження реформи НУШ. На учителів чекали суттєві зміни в освітньому процесі, адже вони опановують нові підходи до навчання, безліч інновацій.
    18 листопада відбулася онлайн-зустріч вчителів м.Костополя, які викладають у 5 класах, з методистами РОІППО на тему "Особливості оцінювання результатів навчання учнів 5-х класів" у форматі запитання-відповідь.




     Упродовж зустрічі вчителі різних галузей мали змогу задати запитання та отримати від фахівців відповіді. Адже через систему оцінювання навчальної діяльності важливо розвивати в учнів активну життєву позицію.
  Ми дякуємо організаторам та методистам Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за проведену зустріч.

Немає коментарів:

Дописати коментар