четвер, 7 грудня 2023 р.

На Святого Миколая в небі зіронька засяє

    Цього року відзначаємо День Святого Миколая за оновленим календарем — 6 грудня. Нехай він вбереже усіх нас, покаже істинний шлях і благословить на добру дорогу. Є таке повір’я, що в цей день всі щирі побажання обов’язково збуваються. А ще святкування Миколая у ліцеї — можливість звернутися до питомих українських традицій та надати їм сучасного вайпу.
    


    Театралізоване дійство «Пес Патрон завітав у наш район» для учнів 1-3 класів підготувала педагог-організатор Середа Ю.М. Ведучі (Коза Б., Миронець А.) розповіли дітям, що вони прийшли на незвичайну зустріч, тому варто не дивуватися, а на прості та звичні речі подивитися незвично… До них завітає той, хто «крутіший за айфон, в розмінуванні чемпіон…». Учні відразу відгадали, що гість цей - пес Патрон (Горулько Д.). Вони разом поспівали та виконали руханку. Пес Патрон розповів діткам, що до них також поспішають Святий Миколай та Ангели (Шершун Д., Токарська А., Ромашко М., Бризюк В.), долаючи багато блокпостів. Наші герої провели інтерактивні конкурси та ігри для маленьких ліцеїстів і вручили їм подарунки.






    Для учнів 4-5 класів Юлія Миколаївна Середа провела свято у форматі квесту «Лист до Миколая». Ведучі гри (Литвиненко К, Остапович А.) запропонували дітям подолати шість зупинок: «Збери літери», «Віднови вірш», «Мішечок добра», «Фарби зими», «Склади пазл», «Знайди відмінності». Виконавши всі завдання, ліцеїсти змогли допомогти герою скласти лист святому Миколаю. Після цього до учасників гри завітав сам Святий Миколай (Ганц П.) та вручив кожному подарунок.





    

    А ще в цей день, окрім Святого Миколая, відзначають День рукавичок. Учні 5-А класу на уроці інформатики (вчитель Олійник А.В.), вивчаючи тему "Навчання в Інтернеті", шукали цікаві відомості про рукавички, розмальовували їх та виконували інтерактивні вправи.







Немає коментарів:

Дописати коментар