пʼятниця, 15 вересня 2023 р.

Олімпійський тиждень

Сильний характер виковується,
тільки коли долаєш опір –
і в спортивному залі, і в житті.
Арнольд Шварцнеггер

Щоб навчити цінувати власне здоров’я, виховувати у ліцеїстів потребу в постійній руховій активності, мотивувати до здорового способу життя, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом, у ліцеї щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень. Цьогоріч він тривав з 11 по 15 вересня. До проведення заходів учні долучилися як в дистанційному, так і в очному форматі.
Ланцюжок тематичних заходів розпочався з селфі-фесту «Спорт-це ліки від нудьги». Учасники продемонстрували своє захоплення Street Workout, видом спорту, який поєднує силові та гімнастичні елементи на турніках та брусах.


Класні керівники 5-11 класів у форматі тижня провели Олімпійський урок «Олімпійськими шляхами до мирного майбутнього». Вчителі фізичної культури Середа Ю.М. та Бочкарьова О.В. зреалізували калейдоскоп спортивних активностей в креативній формі з використанням олімпійської символіки.









    Для ліцеїстів 4-х класів було розроблено дайджест на спортивну тематику «Цікаві спортивні новини».
    Учениці 8-А класу провели для учнів 5-6 класів та вчителів руханку «Крокуй до укриття».


    Ліцеїсти цей тиждень запам’ятають надовго, адже отримали безліч позитивних емоцій. А рухливі ігри на свіжому повітрі додали ще й здоров’я. Ми з гордістю можемо сказати, що в нашому ліцеї ростуть сильні, сміливі, спритні.

Немає коментарів:

Дописати коментар