субота, 30 вересня 2023 р.

Супергерої освітнього фронту

Початок жовтня дарує нам одне з найулюбленіших професійних свят України – День Вчителя. 

Це свято мудрості, енергії та наснаги, свято людей, від яких залежить майбутнє цілої нації. От і цього року 29 вересня у нашому ліцеї відбулося привітання вчителів у форматі гри-квесту «Супергерої освітнього фронту». Ініціаторами виступили виступили члени РОУС «Лідер» та талановиті ліцеїсти. Їх підтримували та надихали педагоги-організатори Середа Ю.М., Бочкарьова О.В. Ведучі заходу, учні 11-х класів, Потоцький Олександр та Савчук Вікторія, запросили учителів до нової української школи, школи Мрій та Бажань! Педагогам було запропоновано відвідати п’ять уроків. На кожному уроці вони виконували поставлені завдання, після яких отримували підказку про наступне заняття. Упродовж квесту юні артисти співали, танцювали, а також перевіряли вчителів на кмітливість та ерудицію.





     Учні 11 класів підготували кілька креативних сюрпризів - гумористичні відео та «торт» з передбаченнями.


       На завершення дійства усі присутні подякували нашим ЗСУ.
   Увесь день усі охочі мали можливість зробити осінню фотосесію в чудовій фотозоні, створеній педагогами-організаторами Середою Ю.М., Бочкарьовою О.В.

  Упродовж тижня учні ліцею, члени угрупування «Волонтер» відвідали представників старшого покоління, вчителів-пенсіонерів, висловлюючи вдячність за мудрість і терпіння, невтомну працю.








    Шановні освітяни, нехай же в ці осінні дні сиплються до ваших ніг золотим дощем вшанування, вітання, побажання і поздоровлення, найтепліші слова вдячності!

Немає коментарів:

Дописати коментар