субота, 18 грудня 2021 р.

Святий Миколай, до нас завітай!

    Насичений подіями рік добігає кінця і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається з небес щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Щиро, з великим захопленням і радістю, сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на нього.
    День Святого Миколая – пора несподіванок і дарунків. Саме тому напередодні свята учитель образотворчого мистецтва Кусік О.В. організувала із здобувачами освіти 4-А та 4- Б класів творчу майстерню "Листівки Святому Миколаю". Діти створили цікаві композиції з  кольорового паперу у формі шкарпеток і оздобили їх.





    У ці дні ліцеїстів із прийдешнім святом вітала казкова команда, до якої увійшли Святий Миколай, Янголи, Сніговики та Чортики. Самодіяльні артисти представили театралізовано-розважальну програму «Казкові пригоди Святого Миколая». Діти згадували всі свої добрі та погані вчинки, танцювали та веселились. Щоб дати перепочити Святому Миколаю та його помічникам, учні 6-А класу показали гумористичну мініатюру із шкільного життя, а тріо скрипальок виконало різдвяну композицію.

    Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх в тому, що творити добро, дарувати один одному любов - є чудовою і приємною справою. Від свого покровителя учні отримали подарунки, які стали приємним сюрпризом.
    Свято вдалося на славу, а задоволені діти знову поринули в світ знань.

Немає коментарів:

Дописати коментар