пʼятниця, 3 грудня 2021 р.

Робіть світ кращим, починаючи з себе

  5 грудня відзначається Всесвітній День волонтера. Волонтер - людина, яка здатна своїми діями допомогти тому, хто знаходиться у важкій життєвій ситуації. І, найголовніше, що це вона робить за покликом серця, демонструючи свої найкращі волонтерські якості: милосердя, здатність направити зусилля на благо суспільства.
    І в нашому закладі щороку зростає кількість волонтерських справ: акцій, компаній, урочистих заходів.
   У Костопільському ліцеї №2 відбулась зустріч з учасником бойових дій Рощуком Андрієм Анатолійовичем та волонтером Овдійчуком Володимиром Адамовичем. З нагоди свята ліцеїсти підготували музичні та хореографічні вітання. Учні 1-4 класів та 6-А класу зібрали та передали волонтером Овдійчуком В.А. солодощі, продукти харчування, засоби гігієни, листи, плакати, щоб привітати наших бійців з прийдешніми святами.


   Волонтерська діяльність має величезне значення. На ній тримається все людство! Коли кожен із нас буде добрим і милосердним, справедливим, щирим, буде жити за правилами людяності і добра, наше спільне життя і майбутнє буде щасливим і прекрасним. А наша рідна Україна стане багатою і незалежною державою, де, насамперед, будуть піклуватися про людину, її добробут.

Немає коментарів:

Дописати коментар